آنتی اکسیدان ها: آنتی اکسیدان های موجود در انار می تواند به محافظت از معده در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
آیا تا به حال با میوهای غنیتر و پر از مواد مغذیتر از انار برخورد کردهاید؟ این میوه قرمز، به دلایلی یکی از سالمترین میوهها شناخته شده است. از آن جهت به عنوان میوه الهی نام برده شده است که در کتب کلامی بیشترین اشاره به آن میشود.
عصاره پوست انار: می توانید از عصاره پوست انار به صورت موضعی برای پوست خود استفاده کنید.
مدل گوشواره پروانه ای خاص و فوق العاده شیک برای خانم های با سلیقه
پلی فنل ها: پلی فنل ها موجود در انار به کاهش التهاب معده کمک می کند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
این ترکیبات به جلوگیری از چین و چروک و افتادگی پوست نیز کمک می کند. علاوه بر این، محتوای آنتی اکسیدانی موجود در انار می تواند به مبارزه با التهاب پوست، جوش های پوستی و افزایش توانایی پوست برای محافظت از خود در برابر آسیب های اشعه ماورابنفش کمک کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: انار در طب اسلامی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع سموم استفاده می شود.
مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف روزانه ۲۵۰ میلی لیتر آب انار، برای بیش از سه ماه نشانگرهای التهاب را در بدن تا حدود یک سوم کاهش می دهد. در ادامه مقاله در نشریه جهان شیمی فیزیک توضیحات بیشتری در رابطه با خواص انار ارائه می خواص عجیب انار گردد لطفا همراه ما باشید.
مدل ابرو پهن و کوتاه زیبا شیک با مدل های گوناگون جدید و امروزی
آنتی اکسیدان ها: انار ترش منبع غنی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
حساسیت: برخی افراد ممکن است به انار حساسیت داشته باشند و علائمی مانند خارش پوست، بثورات جلدی و تورم را تجربه کنند.
درمان سرفه: انار در طب سنتی برای درمان سرفه استفاده می شود.
مطالعات نشان داده است که عصاره هسته انار، انقباضات رحم را تحریک کرده و ممکن است باعث سقط جنین در زنان باردار شود. بهتر است در دوران بارداری از مصرف عصاره و پوست انار خودداری کنید.